ANLAMA ÇABASI :)

cey239

Yeni Üye

Ara 17, 2015
2
malatya
siteye yeni üye olmuş biri olarak, bu siteden daha iyi nasıl faydalanabilirim?i anlamaya çalışıyorum. yardım edebilirseniz sevinirim. öğretmen değilim. henüz mezun olmuş da değilim. mesleğe atılmadan önce öğrenmem gereken şeyleri burada bulabilirim umuduyla üye oldum. doğru yerde miyim? bunu öğrenmek istiyorum öncelikle.
 

Samyeli

Yönetici

Yönetici
Tem 11, 2014
473
ANLAMA ÇABASI :)

Öncelikle sitemize hoş geldiniz. Yanlış yerde değilsiniz. Sitemiz hiçbir ticari amaç taşımadan eğitim öğretim hayatına materyel vb imkanlar sağlamak amacıyla kurulmuştur. Yapabileceğimiz bir şey olursa sormaktan hiç çekinmeyin. Sitemiz hem paylaşım hem de eğitim öğretim için tartışma merkezi konumundadır. Faydalı olursak ne mutlu kolay gelsin.
 

Hamidullah

Yönetici

Yönetici
Tem 13, 2014
2,497
T. C.
ANLAMA ÇABASI :)

Aslında konuya Samyeli kardeşim cevap vermiş, gerekli açıklama yapılmış. Sitemiz Din Kültürü ve diğer meslek dersleri için kaynak sunmaya çalışan eğitim sitesidir. Sitemize üye olduktan sonra, sitemizden sınırsız olarak yararlanabilirsiniz. Ayrıca siz de siteye dosya yükleyerek diğer öğretmenlerin kaynak erişimine katkı sağlayabilirsiniz. Yani kartopu gibi, herkes buradan istediği dosyayı alacak isterse dosya yükleyerek katkı sağlayacak.

Tekrardan sitemize hoş geldiniz...
 

cey239

Yeni Üye

Ara 17, 2015
2
malatya
ANLAMA ÇABASI :)

teşekkür ederim cevaplarınız için. siteye şimdilik bi katkım olmasa da zamanla olacağına inanıyorum. güzel bi site. faydalı olduğu muhakkak. kartopuna eklenen bi kar tanesi de ben olurum umuduyla... böyle bir site kurduğunuz için asıl ben teşekkür ederim.
 
Üst Alt