Kadın Erkek Her Cins Kendi Özelliklerini Korumalıdır

Tem 23, 2014
1,098
Maraş
KADIN ERKEK HER CİNS KENDİ ÖZELLİKLERİNİ KORUMALIDIR

Allah her cinsi kendine ait özellik ve güzelliklerle bezemiştir. Her cins bu özellik ve güzelliğini korumaya dikkat etmeli, öteki cinse benzeyecek giyim kuşamdan, görünüş ve davranışlardan uzak durmalı, bir cinsiyet karmaşasına sebep olabilecek şaibeli hallerden kendini koruma titizliğinde bulunmalıdır.
Giyim-kuşam, tıraş ve tüm durumlarda her cins kendi özelliğini korumalı, duygusal sapmalara sebep olabilecek karşı cinse benzeme görüntüsüne asla yönelmemelidir.
Kadın için uzun saç ziynettir. Kadın saçını uzatır. Erkek ise kısaltır. Erkek saçını omuzlarını geçmeyecek kadar uzatabilir. Kadına benzememek için sırtına gelecek uzunlukta olmamalıdır.
Duygu sapması bir problemden kaynaklanıyorsa, hangi cins ağır basıyorsa o duyguya kuvvet kazandırmalıdır. Gerekiyorsa psikolojik tedaviye yönelmelidir.
Peygamberimiz (s.a.v.) bir hadis-i şerifiyle de Allah'ın (c.c) bu gibi kimselere lanet ettiğini buyurmaktadır.
"Kıyamet gününde Allah, yedi zümreye rahmet nazarıyla bakmaz. Onları günahlarından arındırmaz ve onlara "gireceklerle beraber cehenneme girin" buyurur.

Bu yedi zümre şunlardır:
1) Homoseksüellik (livata) yapan ve yaptıran.
2) İstimna/mastürbasyon yapan (eliyle boşalan)
3) Hayvanlarla cinsi temas kuran.
4) Anası ile kızını bir arada nikahlayan.
5) Komşusunun hanımı ile zina eden.
6) Lanet ettirircesine komşusunu üzen.
7) Karısına arka yoldan yaklaşan."

Livata – homoseksüellik – eşcinsellik
Livata, erkek erkeğe ters yoldan yapılan çok çirkin bir iştir. Allah erkek ve bayanı bir birlerine eşler olsun diye iki çift olarak yaratmıştır. Livata Lut kavminin kötü ahlakıdır. Hz.Lut (a.s)’ın kavmi bu yüzden helak olmuştur.

Kişinin eşiyle dahi ters yoldan arkadan teması da haramdır. Bu benim nikahlı ailemdir, diyerek dilediği gibi hareket etmeye kimsenin hakkı yoktur. Böyle bir rezaleti işleyenin ahirette uğrayacağı azap çok fecidir.

Bu işi yapan karı-koca arasında nefret meydana gelir. insanda üzüntü ve keder olur. Bu insanlara karşı insanlarda da tiksinti olur. Bu hareketlerin çoğalması belaların gelmesine sebep olur.

Livatanın tarihi kaynağını oluşturan Lut (a.s.)'ın kavminde livatanın, erkeklerin kadınlara arka yoldan ilişkide bulunmakla başladığını Peygamber efendimiz (s.a.v.) şu hadisiyle bildirmektedir:

"Lut toplumunda livata erkekler arasında başlamadan kırk yıl önce, kadınlara yönelik olarak başladı."

Lezbiyenlik
Adına lezbiyenlik denen kadın kadına yapılan cinsi temas da büyük bir sapkınlıktır ve dinen haramdır.

Hayvanla münasebet Bu da aynı şekilde dinimizce haram karşılanmış çok çirkin bir harekettir.

İnsanın günahını bilip ondan dönmesi dinin bir emridir. Yapılması gereken bu tür günahlara şayet girilmişse tez zamanda pişman olunup bir daha yapmamaya niyet etmek, Allah’tan af dilemektir. Zira samimiyetle tövbe edenleri Allah (c.c) affedeceğini söylüyor.
 
Similar threads
Thread starter Başlık Forum Cevaplar Tarih
Cansu Sosyal Hizmette Kadın Dini Konular 0
Cansu Kadın Şahsiyetler Dini Konular 0

Similar threads

Üst Alt